Luotettava pikavippi - lainaa netistä heti tilille

Netissä on nykyisin suuri määrä erilaisia pikavippejä tai pienlainoja tarjoavia yrityksiä, mutta vain osa niistä on pidempään markkinoilla toimineita, luotettavia ja kohtuuhintaisia palveluita, joiden kanssa voi asioida luotettavasti. 

Tälle sivulle on listattu kaikki luotettavat pikavippipalvelut, joista saat lainat nopeasti ja varmasti tilillesi ilman ylimääräisiä kuluja. Ohjeita lainan hakemiseen sekä tietoa pikavipeistä ja maksuhäiriömerkinnästä löydät Pikavippi-info-sivulta.

Luotettava pikavippi

Parhaat kriteerit karsia luotettavat pikavipit epärehellisistä ovat pitkään jatkunut yritystoiminta ja vakavaraisuus. Suuret pikavippi-yritykset ovat perinteisesti niitä luotettavimpia, sillä asiakkaiden tyytyväisyys saa heidät ottamaan samasta yrityksestä luottoa myös jatkossakin. Myös kaikki edunvalvontajärjestöön, Suomen pienlainayhdistykseen kuuluvat lainapalvelut ovat luotettavia.

Suurin osa alla luetelluista lainapalveluista ovat kaikki suuria ja pitkään alalla toimineita. Kohtuullisten korkojen lisäksi kaikista näistä palveluista voit lainaa hakea ilmaisella verkkohakemuksella.

Uudistunut pikavippi eli käyttölaina tai joustoluotto


Lakimuutosten myötä monet pikavippipalvelut ovat muuttaneet lainatuotteitaan perinteisistä pikavipeistä niin sanotuksi käyttölainaksi tai joustoluotoksi. Lainapalvelu tarjoaa asiakkaalleen joustoluoton eli tietyn määrän luottoa esim. 2000€, josta asiakas voi tehdä erillisiä pienempiä nostoja silloin, kun itse haluaa.

Nostojen suuruuksia asiakas voi itse vaihdella ja maksaa aina vain tehdyistä nostoista. Suurin osa nykyisistä lainapalveluista ovat vaihtaneet perinteisen pikavipin joustoluotoksi, mutta muutamat pikavippipalvelut myöntävät perinteisiä pikavippejä vanhaan malliin.

Pikavippifirmojen esittelyt


 






  • Toimii jo 25 eri maassa
  • Yli 2 miljoonaa asiakasta
  • Perustettu vuonna 2005
  • Joustoluotto 1-4000€

Ferratumin juuret ovat Suomessa, mutta se toimii jo 25 eri maassa. Yritys on perustettu jo vuonna 2005. Ferratum on tarjonnut lainapalveluita Pohjoismaista Uuteen-Seelantiin asti. Tulevaisuudessa yritys pyrkii mahdollistamaan, että kuka tahansa voi hoitaa raha-asiansa helposti puhelimellaan Ferratumin avulla. Yritys toimii vastuullisesti kaikilla toiminta-alueillaan, noudattaen voimassa olevaa lainsäädäntöä, kuluttajaviranomaisten suosituksia ja vastuullisen luotonannon kriteereitä. Yritys tarjoaa täysin läpinäkyvät tiedot lainojen kuluista ilman piilokuluja. Tämä tekee lainan ottamisesta oman ja talouden ja takaisinmaksukyvyn kannalta helpommaksi. Yritys antaa neuvoja sopivan lainamäärän ja maksuajan valinnassa, jotta ne sopivat asiakkaiden taloudelliseen tilanteeseen. 










  • Toiminut vuodesta 2006
  • Joustoluotto 300-2000€
  • Kulutusluotto 1000-10,000€

Saldo Finance Oyj on suomalainan lainantarjoajapalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2006 asti. Se edustaa suomalaista rahoitusalan yritystä, joka tarjoaa joustavia, edullisia ja vaivattomia rahoituspalveluita asiakkailleen. Yhtiö laajentaa toimintaansa myös yritysluottojen puolelle, pyrkimyksenä laajentaa lainatarjontaansa kaikenkokoisille ja -ikäisille yritykselle. Saldo Financen Oyj:n ydintavoitteena on tarjota sekä kuluttaja- että yritysasiakkailleen mahdollisimman vaivaton tapa rahoittaa hankkeensa, jotta päivittäinen elämä voi jatkua ilman keskeytyksiä.











  • Toiminut vuodesta 2006
  • Joustoluotto 300-2000€
  • Kulutusluotto 300-2000€

Tact Finance Oy on suomalainen luotonmyöntäjä, joka kuuluu Tact Group-konserniin. Tact Finance Oy on perustettu jo vuonna 2006 ja siitä asti se on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla tarjoten lainoja. Nykyään Limiitti on osa Saldoa.comia. Yrityksen tavoitteena on toimia luotettavana arjen rahoitusten tarjoajana tilanteissa, joissa arjen sattumukset ja menot yllättävät ja vaativat joustavaa taloudellista tukea. Tact Finance Oy on palvellut yli 500,000 asiakasta Suomessa. Yrityksen tavoitteena on jatkuvasti kehittää tuotteitaan edelleen asiakasystävällisemmiksi ja palvella laajempaa asiakaskuntaa.










  • Perustettu alunperin 1992
  • Toiminut vuodesta 2009 Suomessa
  • Lainaa 1000-50,000€
  • Yli 130,000 asiakasta

Bingbank AS Suomen sivuliike on perustettu alunperin vuonna 1992 ja aloittanut toimintansa Suomessa jo vuonna 2009. Yritys tarjoaa asiakkailleen talletus- ja lainapalveluita. Yritys on erikoistunut kulutusluottoihin, mikä tekee siitä perinteisiin luotonantajiin verrattuna nopeamman ja joustavamman vaihtoehdon. Bigbank tarjoaa palveluitaan turvallisesti ja tehokkaasti kaikille asiakkailleen riippumatta ajankohdasta tai paikasta. Bigbankin tarjoaa rahoituspalveluita asiakkaille, jotka tarvitsevat rahoitusta erityisiin tarpeisiin, kuten ajoneuvon hankintaan tai remontointiin. 











  • Uusi suomalainen digitaalinen pankki
  • Lainaa 1000-30,000€
  • Yli 50,000 asiakasta

Alisa Pankki Oyj on uusi suomalainen digitaalinen pankki. Kun Pohjoismaiden kärkiyritys Fellow FInance Oyj joukkorahoituksessa ja vertaislainapalveluissa yhdistyi Evli Pankin Oyj:n, muodostui Alisa Pankki Oyj ja yritys on toiminut huhtikuusta 2022 alkaen. AlisaPankki tarjoaa pankkilainaa kohtuullisella korolla ja joustavilla lainaehdoilla, jotka mukautuu asiakkaan taloudelliseen tilanteeseen. AlisaPankki keskittyy erityisesti mobiili- ja verkkopankkien sujuvaan ja helppokäyttöiseen toimintaan sekä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.











  • Norjalainen pankki
  • Toiminut vuodesta 2014
  • Joustoluotto 1000-50,000€
  • Tuotteena myös luottokortti

MorrowBank on norjalainen pankki, jonka tuotteisiin kuuluu kulutusluotot ja jälleenrahoituspalvelut ilman vakuuksia ja kilpailukykyisin ehdoin. Pankki on saanut toimintalupansa Norjan finanssivalvonnalta vuonna 2014 ja kuuluu norjan pankkien talletussuojajärjestelmän jäseniin. MorrowBank on osa Komplett Gourp-konsernia, joka on samalla yksin sen merkittävistä omistajista. Yritys pyrkii tarjoamaan markkinoidenjoustavinta kulutusluottoa kilpailukykyisillä ehdoilla ja yrityksen olennainen osa toimintaa on asiakastyytyväisyys.











  • Pohjoismainen pankki ja rahoitusyhtiö
  • Toimintaa Suomessa vuodesta 2002 alkaen
  • Yli 100,000 asiakasta Suomessa
  • Lainaa 1000-50,000€

ResursBank on pohjoismainen pankki ja lainapalvelu, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Yrityksellä on ollut pankkitoimilupa vuodesta 2001 lähtien ja sen toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta. Resurs Holding on noteerattu myös Nasdaq Tukholman Mid Cap-listalla. Resurssilla on yli 6 miljoonaa asiakasta tällä hetkellä. Suomessa Resurs Bank on toiminut vuodesta 2002 alkaen ja on kasvanut merkittäväksi toimijaksi rahoitusalan toiminnassa. Yrityksellä on yli 100,000 asiakasta Suomessa ja se on yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

 










  • Lainaa 100-10,000€
  • Perustettu vuonna 2008
  • Yli 100,000 asiakasta

Bondora on kansainvälinen lainapalvelu. Bondora on perustettu vuonna 2008 ja on siitä lähtien toiminut verkossa tarjoten nopeita ja helppoja lainapalveluita. Bondoralla on laaja asiakaskunta, tällä hetkellä yli 100,000 asiakasta. Laaja asiakaskunta ja pitkä historia tekee Bondorasta luotettavan vaihtoehdon lainan hakemiseen.



Luotettavan lainantarjoajan valinta


Valitessasi pikavippiyrityksiä, on äärimmäisen tärkeää valita luotettava ja vastuullinen toimija. Pikavippiyrityksen valinta vaikuttaa suoraan lainan kuluihin ja siihen, saatko läpinäkyvästi sellaisen tuotteen, jota yritys tarjoaa. Tässä muutamia syitä, miksi kannattaa suosia luotettavaa pikavippiyritystä:

Läpinäkyvyys: Luotettava pikavippiyritys tarjoaa selkeän ja läpinäkyvän tiedon lainojensa kustannuksista. Lainanottajan on voitava ymmärtää täysin, kuinka paljon laina maksaa ja mitkä ovat mahdolliset lisäkustannukset. Tämä auttaa välttämään yllättäviä kuluja.

Kilpailukykyiset korot ja ehdot: Luotettava pikavippiyritys tarjoaa kilpailukykyiset korot ja ehdot, jotka ovat kohtuullisia ja perusteltuja. He eivät hyödyntävä korkeita korkoja tai piilokuluja asiakkaidensa kustannuksella.

Asiakaspalvelu: Hyvä asiakaspalvelu on olennaista. Luotettava pikavippiyritys tarjoaa asiakkailleen selkeää ja ystävällistä palvelua. He ovat valmiita vastaamaan kysymyksiin ja tarjoamaan tukea lainanottajille tarvittaessa.

Vastuullinen lainanmyöntö: Hyvämaineiset pikavippiyritykset harjoittavat vastuullista lainanmyöntöä. He tarkistavat asiakkaidensa taloudellisen tilanteen ja varmistavat, että lainanottajilla on realistiset mahdollisuudet maksaa lainansa takaisin ilman taloudellisia vaikeuksia.

Suojaus ja lainsäädännön noudattaminen: Luotettava pikavippiyritys noudattaa tiukasti paikallisia lainsäädäntöjä ja sääntöjä. Tämä antaa lainanottajille lisäturvaa ja varmuutta siitä, että heidän oikeuksiaan kunnioitetaan.

Luotettavat arvostelut ja maine:
Tarkista pikavippiyrityksen maine ja lue arvosteluja ennen kuin teet päätöksen. Hyvämaineiset yritykset ovat yleensä saaneet positiivisia palautteita asiakkailtaan ja ovat toimineet alalla jo pitkään.