Euro24

Euro24 Joustoluottoa haet nopeasti ja vaivattomasti netistä. 

Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, ja voit täyttää hakemuksen silloin kun se sinulle sopii parhaiten. Täytä luottohakemuksen kaikki kohdat huolellisesti, jotta voimme käsitellä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Euro24 saattaa pyytää sinua vahvistamaan tulotietosi, jolloin he pyytävät lähettämään kopion, esimerkiksi kännykkäkameralla otetun kuvan, viimeisimmästä palkkakuitistasi.

Luottopäätöksen saat muutamassa minuutissa tekstiviestillä päivästä riippumatta ja laina maksetaan tilillesi heti asiakaspalvelun aukioloaikana. Luottohakemuksessa valitset ensimmäisen nostosi suuruuden 2000 euron Joustoluotolta. Voit nostaa juuri sinulle sopivan määrän luottorajan sisällä ja kuluja sinulle tulee vain käytetystä luotosta. Jos sinulla ei ole avointa lainaa, ei luotosta aiheudu mitään kuluja. Voit pitää sitä siis turvana, mikäli odottamaton meno yllättää.

Uutena asiakkaana voit tehdä ensimmäisen nostosi täysin ilman nostokuluja! Käytä luottohakemuksessa kampanjakoodia KEVÄT18, ja hyödynnä ensilainatarjous!

Euro24.fi -sivuilla asiakasta palvellaan chatin välityksellä. Näin saat nopeasti ja jonottamatta vastaukset mahdollisiin kysymyksiisi. Euro24-onlinesta asiakas voi tarkistaa luottonsa reaaliaikaisen kokonaissaldon. Tämä mahdollistaa sen, että asiakas on aina tietoinen luottonsa todellisesta määrästä, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Pitkään alalla toimineena Euro24 on pystynyt räätälöimään palvelun vastaaman asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin.

-Nostot joustoluotolta tilille heti 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

-Ei tilinhoitokuluja.

-Kuluja ei synny tilin ollessa käyttämättömänä.

-Tilin avaaminen maksutonta.

-Asiakaspalvelu auki arkisin klo 8 – 22, lauantaina 10 – 20 ja sunnuntaina 10 – 18.

-Uusien hakemuksien käsittely minuuteissa asiakaspalvelun laajan aukiolon puitteissa.

-Lainan hakemiseen ei tarvitse vakuuksia.

Euro24, edellyttää hakijalta 21 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta.